CENTRE MÈDIC BADALONA

Telèfon: 933 844 892

Adreça: c/ Temple, 24 (08911, Badalona)

Preguntes freqüents

Frequently asked questions:

Q:Què haig de portar per a renovar el carnet?

Només cal portar el seu DNI i el seu carnet de conduir. La foto i la tramitació la fem en el Centre Mèdic Badalona

Q:Es perd el permís de conduir si el tinc caducat de fa temps?

El permís de conduir no es perd encara que passin mesos o inclús anys caducat, però ha de tenir en compte que no pot conduir amb el permís caducat.

Q:Quan de temps abans puc renovar el permís?

Ho pot renovar a partir de tres mesos abans de la data de caducitat.

Q:Cal fer certificar mèdic si m’han robat el carnet?

Només cal certificat mèdic si el seu carnet està a punt de caducar. Si el té vigent li faran un duplicat mitjançant una gestoria o anant directament a la prefectura de trànsit.

Q:Puc conduir amb el resguard (provisional) a l’estranger?

Fora d’Espanya no és vàlid conduir amb l’autorització temporal. Per poder conduir a l’estranger ha de portar a la Prefectura de trànsit l’autorització temporal per conduir (que li facilitem al Centre Mèdic Badalona), una foto i l’imprès per a que li facin un permís internacional.

Q:Quanta estona necessito per a passar la revisió mèdica?

Per passar la revisió necessita uns 20 minuts. Tingui en compte que marxarà del Centre Mèdic Badalona amb l’autorització temporal per a poder conduir. Recordi que no ha de demanar hora per venir, pot fer-ho directament

Q:En que consisteix la renovació telemàtica?

Consisteix en que des del Centre Mèdic Badalona li fem tota la renovació del seu permís mitjançant l’enviament del seu certificat mèdic per Internet a la Prefectura de Trànsit. Automàticament, la Prefectura ens envia per correu electrònic el seu provisional del carnet per a que pugui circular sense cap problema i al cap d’uns dies rep per correu al seu domicili el seu carnet de conduir

Q:Que passa si no he rebut el carnet?

Si en un mes i mig no hagués rebut el seu permís de conduir, ha de posar-se en contacte amb el Centre Mèdic Badalona i nosaltres farem la reclamació. El termini màxim per fer la reclamació és de 3 messos (des de la data de la tramitació) , passat aquest temps ( si no ens ho ha comunicat abans) no ens farem càrrec d’aquesta gestió.